Med en beliggenhed midt i Danmark er Nyborg Kommune det sted, der binder Øst- og Vestdanmark sammen. Vi bestræber os på, at alle får så god en oplevelse med Nyborg Kommune, som muligt. Det håber jeg også bliver tilfældet for dig og din familie.  

Læs mere om alle vores herligheder her

Information om og fra kommunen

En vigtig del af det, at kunne give dig en god service og viden omkring din nye kommune, er information. Derfor arbejder vi løbende med at udbygge kommunens hjemmeside, så den bliver din naturlige indgang til at finde svar på spørgsmål. På hjemmesiden kan du finde oplysning om kommunens og institutionernes åbningstider, information om daginstitutioner, skoler og foreninger i kommunen, viden om jobcenter, affaldsordninger og sortering, se dine lokale byrådsmedlemmer, finde de lokale busplaner og meget andet.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så er Borgerservice på rådhuset altid klar med svar på de spørgsmål, der optager dig. Du kan hente en gratis vejviser i Borgerservice.

Du kan følge Nyborg Kommune på facebook. Her kan du få tips og gode historier om Nyborg og følge med i, hvad der sker af stort og småt i kommunen. Her kan du også nemt og uformelt komme i dialog med kommunen og andre borgere om relevante kommunale emner.

Følg os på facebook

Sådan lærer du din kommune at kende

Når du skal ud og lære din nye kommune at kende, kan Visit Nyborg hjælpe jer godt på vej. De har bl.a. informationer om Østfyns mange seværdigheder, kort over Østfyn, turistguide og kort over naturstier i området.

www.visitnyborg.dk